• banner1
  • banner2
  • banner326

welcome kanggo kita perusahaan

Dongguan Hedong Moulded Pulp Packaging Co., Ltd.  dumunung ing Dongguan East Industrial Park. Iku lingkungan Proteksi perusahaan packaging pinunjul karo tanduran dipunbangun industri, profesional garing-pencet kertas pallet, udan-pencet kertas pallet, tengen-amba salib-nglereni pallet kertas nggoleki, produk pulp ngecor, lingkungan pangayoman dyeing kertas pallet, kertas pallet , pulp topeng topeng topeng topeng topeng lan kerajinan pulp. Pulp ngecor, Inggris jeneng: Nyetak Pulp Packaging, diarani minangka MPP, umum dikenal minangka nduwèni endhog. Perusahaan wis luwih saka 60 karyawan, panutup area luwih saka 12.000 meter persegi. 

 

maca liyane
Tampilan Online Chat!