• banner1
  • banner2
  • banner326

mirëpritur për kompaninë tonë

Dongguan Hedong formohem Pulp Packaging Co, Ltd,  është e vendosur në Dongguan East Parku Industrial. Kjo është një mbrojtje e mjedisit ndërmarrje shquar paketimi me bimë vetë-ndërtuar industriale, profesionale e thatë-shtyp letër kaci, letër lagësht-shtyp paletë, right-kënd Ndërsektoriale paletë gjobë letër, produkte pulpë derdhur, mbrojtjen e mjedisit ngjyrosje letër kaci, kaci letër , tul mask mask mask mask mask dhe tul artizanat. Derdhur Pulp, Anglisht Emri: formohem Pulp Paketimi, të referuara si PPK, i njohur zakonisht si mbajtës vezë. Kompania ka më shumë se 60 të punësuar, duke mbuluar një sipërfaqe prej më shumë se 12.000 metra katrore. 

 

Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!