• banner1
  • banner2
  • banner326

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Dongguan Hedong dijieun bubur bungkusan Co., Ltd.  ieu lokasina di Dongguan East Industrial Park. Ieu mangrupa perlindungan lingkungan perusahaan kemasan beredar kalawan tutuwuhan timer diwangun industri, profésional garing-pencét kertas Usuk, baseuh-pencét kertas Usuk, katuhu-sudut cross-motong Usuk kertas rupa, produk bubur molding, lingkungan panyalindungan dyeing kertas Usuk, kertas Usuk , bubur topeng topeng topeng topeng topeng na handicraft bubur. Bubur molding, English Ngaran: dijieun bubur bungkusan, disebut MPP, anu ilahar disebut wadah endog. Parusahaan boga leuwih ti 60 pagawé, ngawengku hiji wewengkon leuwih ti 12.000 méter pasagi. 

 

maca deui
WhatsApp Online Chat!